فتنهگرانی که دعوت به راهپیمایی کردند اما خودشان نیامدند!
سردرگمی فتنهگران و تغییر تاکتیکی طیفی از آنان برای سفیدسازی خیانت 4 سال پیش خود، باعث مجادلات تازه در میان حامیان فتنه سبز شد.ماجرا از آنجا آغاز شد که خاتمی و جمعی از اعضای مجمع روحانیون در آستانه 22 بهمن به شکل بیسر و صدا به حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) رفته و مورد استقبال سیدحسن خمینی قرار گرفتند. خاتمی درهمین بحبوحه مدعی شد باید کدورتهای گذشته کنار گذاشته شود! و این در حالی بود که فتنه و آشوب تدارک شده از سوی سرویسهای جاسوسی بیگانه و با بازیگری افراطیون مدعی اصلاحات، یک کدورت و دلخوری شخصی نبود که بتوان از آن گذشت. بدتر از همه اینکه خاتمی در جلسات محفلی اذعان کرده بود ادعای تقلب واقعیت ندارد و با این همه از فتنهگران مدعی تقلب حمایت کرد. در حقیقت جرم خاتمی و طیف همسو با وی در مجمع روحانیون، سنگینتر از افراد قانونشکنی بود که با توهم تقلب، احساساتی شده و اقدام به قانونشکنی و رفتار ضد امنیت ملی کرده بودند.
همزمان با همین تحرکات بود که مجمع روحانیون و حزب مشارکت با صدور بیانیههای دو پهلو، دعوت به حضور در راهپیمایی 22 بهمن کردند. همین موضوع سر آغاز ماجرای تازهای در جبهه سرخورده فتنه سبز شد. این طیف یک بار سناریوی افتضاح اسب تروا را با اعلام آن از سوی عطاءالله مهاجرانی و کارگردانی رسانههایی نظیر بیبیسی در 22 بهمن سال 88 به اجرا گذاشتند که طبق آن قرار بود حامیان فتنه لابلای جمعیت تظاهراتکننده بروند و در وقت مقتضی چفیهها و نمادهای مذهبی را به دور بیندازند و به نفع فتنه شعار دهند اما هیچ و پوچ بودن حامیان فتنه باعث ضربالمثل شدن سناریوی مذکور به عنوان «درازگوش تروا» گردید. حالا در آستانه 22 بهمن 92، ابراهیم نبوی از دستاندرکاران سناریوی اسب تروای سال 88، همسو با اصلاحطلبان میگفت باید در راهپیمایی شرکت کرد چرا که جمهوری اسلامی واقعیت است. بیبیسی نیز به استقبال بیانیه خاتمی رفته و خواستار یک راهپیمایی متفاوت شد! اما در روز 22 بهمن نه از آن تفاوت خبری بود و نه از خاتمی و موسویخوئينیها و برخی فتنهگران عضو مجمع روحانیون با این حال اقدام تاکتیکی خاتمی و مجمع روحانیون باعث اختلافات جدید در میان فتنهگران و اپوزیسیون شد چنان که سایت روزنت به قلم یکی از همکاران فراری نشریات اصلاحطلب نوشت: باید به راهپیمایی 22 بهمن نه گفت. ما در 22 بهمن 88 نیز همین اشتباه را کردیم و اسب تروا اتفاق افتاد؛ همان روزی که قرار بود پس از 9 ماه تظاهرات، جنبش سبز تظاهرات بزرگی را به سود خود، برگزار کند.
فراموش نکنیم که جمهوری اسلامی از همان روزهای نخست، نشان داد که استعداد بیبدیلی در جمع کردن حامیان خود و مردم عادی، در خیابان و استفاده از آن به سود خود دارد. نمیتوان بدون طرح و برنامه مشخص، پروژهای را که 34 سال است انجام میشود، به سود خود، مصادره و از آن استفاده کرد. تظاهرات 22 بهمن سال 88 که شکستی کامل برای جنبش سبز بود، در واقع پایان پروژه تظاهرات خیابانی تا یک سال پس از آن بود. حجم ناامیدی و جسورتر شدن حکومت در شکست جنبش سبز را نیز نباید فراموش کرد. آنچه رخ داد، برنامهریزی سادهلوحانه بود.اما رادیو فردا در گزارشی که از سوی محمدرضا یزدانپناه - دیگر همکار فراری نشریات اصلاحطلب- تهیه شده، میگوید: اصلاح طلبان نگاهی معطوف به قدرت دارند و برخی از آنان در سال 88 ناخواسته در عملی انجام شده قرار گرفتند. موسوی و کروبی باعث ورود ناخواسته اصلاحطلبان به دعوای سال 88 شدند و حالا میخواهند به شکلی خود را کنار بکشند.
رادیو فردا میافزاید: دعوت اصلاحطلبان برای شرکت در راهپیمایی سیوپنجمین سالگرد 22 بهمن، اختلافات زیادی میان بدنه جوانتر این جناح و افرادی که خود را هنوز سبز میدانند، ایجاد کرده است. یکی از مخالفان در فیس بوک خود نوشته که اگر وضعیت اینطور پیش برود، بعید نیست که اصلاحطلبان در سال آینده از طرفداران خود بخواهند که در سالگرد راهپیمایی 9 دی هم شرکت کنند تا حسننیت بیشتر خود را به حکومت نشان دهند.اما در کنار حضور پرشور و دشمنشکن ملت ایران، ماجرای مهمی که از نگاه برخی ناظران مغفول مانده، طنین گرم و پررونق شعار «مرگ بر آمریکا» بود. این بار مدعیان اصلاحطلبی برخلاف 3 ماه پیش که خواستار حذف شعار مرگ بر آمریکا از راهپیمایی 13 آبان شده بودند، ماجرا را به سکوت برگزار کردند چرا که از تصاعد میزان نفرت و انزجار ملت ایران نسبت به سیاستهای خصمانه و منافقانه شیطان بزرگ در همین چند ماه اخیر خبر داشتند. در حقیقت برخلاف 3 ماه پیش، دیگر رسانه یا سیاستمدار اصلاحطلبی نبود که جرأت کند و مانند 3 ماه پیش خواستار حذف شعار مرگ بر آمریکا شود. آن هنگام یکی از همین چهرههای سیاسی حتی نسبت دروغی را هم به حضرت امام(ره) مبنی بر موافقت ایشان با حذف شعار مرگ بر آمریکا داد که با انتشار اظهارات متواتر حضرت امام خمینی در دفاع از شعار مرگ بر آمریکا- حتی در ماههای پایانی عمر شریفشان- دروغ بودن این ادعا ثابت گردید.در هر صورت آنچه یقین و تردیدناپذیر است این که آلودگان به حمایت از فتنه، چارهای جز ابراز ندامت و عذرخواهی به خاطر آن خیانت بزرگ ندارند.
گزارش سایت حامی دولت از احتمال تغییر وزیر صنعت
یک سایت حامی دولت از احتمال چند تغییر در وزارت صنعت، دفتر رئیس جمهور و نهاد ریاست جمهوری خبر داد.در حالی که چند روزی از استعفای رئیس سازمان میراث فرهنگی سپری نشده، «خرداد نیوز»- نسخه اینترنتی روزنامه اصلاحطلب آرمان- از بروز اختلاف در تیم مدیریتی دولت و آغاز تغییرات گسترده در وزارت صنعت، سرپرست نهاد ریاست جمهوری و مسئول دفتر رئیس جمهور پرده برداشت و نوشت:«جابجایی در میان مدیران امری طبیعی و لازمه سامان بخشی بهینه به حوزههای مختلف و وسیع امور اجرایی است. افرادی که براساس تواناییها، مقتضیات و ظرفیتهای تازه بروز یافته و لزوم تغییرات انسجام بخش از جایگاهی به جایگاه دیگر میروند تا بروندادی مقبول را رقم بزنند.»
به گزارش سایت خرداد این روزها شایعات پررنگی در خصوص چند جابجایی بزرگ در دولت به گوش میرسد. منابع مطلع خبراز سه تغییر عمده در دولت میدهند. تغییراتی که هنوز نهایی نشده اما صحبت و بحث در خصوص آن به گوش میرسد. گویا محمد رضا نعمتزاده، رئیس ستاد انتخاباتی روحانی و وزیر صنعت و معدن و تجارت، بزودی دولت را ترک خواهد کرد و ظاهراً پیشنهاد تصدی وزارت به محمد نهاوندیان رئیس دفتر دکتر روحانی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری داده شده است.در همین رابطه خبر میرسد که قرار است حسین فریدون برادر رئیس جمهور و مشاور عالی وی جایگزین نهاوندیان در دفتر رئیس جمهوری شده و سمت ریاست دفتر رئیس جمهوری را برعهده بگیرد.
از سوی دیگر خبر میرسد محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهوری در حال حاضر قرار است به جای نهاوندیان سرپرستی نهاد ریاست جمهوری را برعهده بگیرد.
خردادنیوز نوشت: در طول مدت سپری شده از عمر دولت، نعمتزاده با انتقادات پرشماری روبرو شد. شنیدهها همچنین حاکی از این است که درخواست جدایی نعمتزاده از دولت توسط شخص خود وی به رئیس جمهوری داده شده است و از سوی دیگر خبر میرسد که نهاوندیان اختلافاتی در نهاد ریاست جمهوری با برخی از افراد پیدا کرده است که قصد رفتن به وزارت صنایع را دارد.در همین حال فارس خبر داد «سینکی» دبیر ستاد تنظیم بازار شده و این ستاد بدون خبری شدن، به ریاست جمهوری منتقل شده است.
قابل توجه نشریات زنجیرهای! جنگ آمریکا و فرانسه زرگری بود
انتشار یادداشت مشترک باراک اوباما و فرانسوا اولاند علیه برنامه هستهای ایران درستی نظر آن دسته از تحلیلگران را که تأکید میکردند اختلاف آمریکا و فرانسه در مذاکرات ژنو جنگ زرگری است، ثابت کرد.رؤسای جمهور آمریکا و فرانسه در مقاله مشترکی که توسط روزنامههای لوموند و واشنگتن پست منتشر شده، تصریح کردهاند: امروز دیپلماتهای آمریکایی و فرانسوی برای گفتوگو با ایران آماده میشوند تا توافقنامهای را نهایی کنند که به موجب آن پیشرفت برنامههای هستهای ایران متوقف و بخشهای کلیدی این فعالیتها به عقب رانده میشود. مقامات آمریکایی و فرانسوی در مورد مبارزه با تروریسم در سراسر جهان، به طور روزانه اطلاعات را با هم مبادله میکنند.در این یادداشت همچنین خاطرنشان شده است: در مورد ایران ما توانستیم توافق مقدماتی ژنو را رقم بزنیم. ما به همراه انگلیس، آلمان، روسیه و چین و اتحادیه و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هفته آینده با مقامات ایرانی در وین ملاقات میکنیم تا مذاکرات به منظور دستیابی به توافق جامع را آغاز کنیم. مذاکراتی که قرار است به راهکاری جامع منجر شود که در نهایت مانع دستیابی ایران به سلاح هستهای میشود.
اوباما دیروز با استقبال اولاند به پاریس رفت
برخی رسانههای مأمور در داخل، با بزرگنمایی مخالفخوانی وزیر خارجه فرانسه در مذاکرات ژنو، سعی کرده بودند چنین القا کنند که آمریکا تبدیل به متحد و شریک استراتژیک ایران شده و این دولت حاشیهای فرانسه است که سنگاندازی میکند و نگران عادی شدن روابط ایران و آمریکا است!جالب اینکه وزیر خارجه فرانسه اخیراً به تبعیت از هشدارهای وزارت خارجه و خزانهداری آمریکا، به شرکتهای فرانسوی هشدار داد که تحریمهای ایران سر جای خود باقی است و این شرکتها مراقب همکاری با ایران باشند. در حقیقت دولت ورشکسته فرانسه بیش از آن که نگران منافع ملی و سود شرکتهای فرانسوی باشد، منتظر اوامر آمریکا و لابی صهیونیستی است.تحلیلگران معتقدند جنجال آن روز وزیر خارجه فرانسه در مذاکرات ژنو، ایفای نقش هماهنگ شده پلیس بد (به همراه اسرائیل) برای سوق دادن بیشتر ایران به سمت امضای توافق ژنو بوده است.
این حرفها وسط ایستادن را سخت کرد
عضو فراری دفتر تحکیم و پادوی حزب مشارکت در اغتشاشات دوره اصلاحات میگوید: حرفهای روحانی در جمع روسای دانشگاهها، قرار گرفتن وی در میانه اصولگرایان و اصلاحطلبان را دشوار ساخت و عملکرد وی را به سمت اصلاحطلبان سوق داد.علی افشاری در وبسایت رادیو فردا نوشت: سخنان روحانی در این مراسم مانند گفتوگو با هنرمندان جنبه دستوری و آمرانه داشت. دانشگاه زبان آمرانه را نمیپذیرد. از رئیس دولت انتظار نمیرود که برای دانشگاهیان تعیین تکلیف کند. اگرچه محتوای حرفهای روحانی با سنت نقادی و روشنگری دانشگاه تعارضی نداشت و بخشهای زیادی از آن سازگار بود، به لحاظ شکلی مغایرت داشت.وی با بیان اینکه روحانی اعلام کرد محدودیتهای امنیتی و از جمله ستاره شدن را نمیپسندد نوشت: او از عملکرد فرجیدانا وزیر علوم دفاع کرد و روشن ساخت که دولت مصمم است به برخوردهایی مثل محرومیت از تحصیل و ستارهدار کردن دانشجویان پایان دهد. اما دعوت روحانی برای فعال شدن دانشگاه با چارچوبی که وی تنظیم میکند سازگاری ندارد. برخلاف تصور وی همه دانشگاهیان عاشق انقلاب و امام نیستند و قانون اساسی و رهبری نظام را قبول ندارند. ایستادگی روحانی بر سر مواضعش شکاف بین وی و بخشهای انتصابی حکومت را افزایش میبخشد.
وی با اشاره به اینکه روحانی منتقدان توافق ژنو را بیسواد توصیف کرد و افزود: اصولگرایان تندرو مخاطب روحانی بودند اما منتقدین، فقط اصولگرایان نبودند. بخشی از اصلاحطلبها و نیروهای تحولخواه نیز این شیوه برخورد را نپسندیدند. منتقدان به توافق ژنو طیف گستردهای هستند. اگرچه اصل آن که با هدف تنشزدایی و رفع تحریمها صورت میگیرد امری مثبت و سزاوار حمایت است، اما شیوه جلو بردن کار و بخصوص تصویربرداری اغراقگونه دولت مورد انتقاد است. منتقدان انتظار دارند دولت روحانی با استدلال و واقعگرایانه و به دور از رویکردهای تهییجی و پوپولیستی نسبت به مخالفان برخورد کند و در زمینه تلاشهای سازمان یافته مدافعان رویکرد ستیزهجو در سیاست خارجی روشنگری نماید. طرح ادعاهای کلی و بیان مبهم در خصوص مراکزی که به سازماندهی و تامین منابع مالی و سیاسی برای کارشکنی در مصالحه هستهای مشغول هستند، ظرفیت موثری برای کارگشایی ندارد.وی با دفاع از گام تهاجمی روحانی علیه مخالفان نوشت: حرفهای روحانی قرار گرفتن در میانه اصولگرایان و اصلاحطلبان را دشوارتر ساخت و عملا وی را بیشتر به سمت اصلاحطلبان سوق داد.پ
تحریم 36 شرکت جدید جایی برای خوشبینی ایران باقی نمیگذارد
روزنامه نیویورک تایمز با اشاره به اعمال تحریم علیه 36 شرکت جدید مرتبط با ایران خاطرنشان کرد این اقدام سختترین شدت عمل آمریکا پس از توافق ژنو است.آمریکا برای سومین بار پس از توافق ژنو است که برخلاف توافق ژنو، شرکتهای طرف همکاری با ایران را مورد تحریم قرار میدهد. معاون وزارت خارجه کشورمان درباره این نوع تحریمها گفته بود که «خلاف روح توافق ژنو است».روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت: دولت اوباما سختترین شدت عمل را در قبال ایران از زمان انعقاد توافق موقت هستهای این کشور نشان داد و 36 شرکت و شخص حقیقی در 8 کشور جهان را به اتهام دور زدن تحریمهای ایران جریمه کرد.
برپایه این گزارش، وزارت خزانهداری آمریکا که مسئولیت نظارت بر روند اجرای تحریمها علیه ایران را برعهده دارد با صدور بیانیهای اعلام کرده است: «این تصمیمگیری حامل این پیام مهم به ایران است که متأثر از فضای خوشبینی موجود که محصول توافق هستهای است، دچار توهم نشود و متوجه باشد آمریکا دست از فشارهای اقتصادی علیه ایران نکشیده است».نیویورک تایمز میافزاید: در همین چارچوب، آمریکا از سفر یک هیئت بلندپایه اقتصادی فرانسه به ایران بشدت انتقاد کرده است.
بر اساس نامه نگاري هاي مسئولان وزارت کشور به مديران ارشد قوه مجريه، اين وزارتخانه پيشنهاد تملک زميني به مساحت 50 هزار مترمربع وسعت واقع در غرب شهر تهران را مطرح کرده است. بر اساس اين پيشنهاد، زمين مذکور قرار است براي احداث ساختمان و تاسيسات مورد نياز سازمان مديريت بحران مورد استفاده قرار بگيرد که اين موضوع نيازمند تصويب هيئت وزيران خواهد بود.
پس از آنکه تعدادي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي حکم مقرر در قانون بودجه سال ۱۳۹۲ مبني بر واگذاري باشگاههاي ورزشي از طريق بورس را به دليل زيان ده بودن باشگاههاي يادشده و طولاني شدن روند واگذاري غير قابل اجرا دانسته و طرح پيشنهادي واگذاري از طريق مزايده را مطرح کردند، پس از بررسي اين طرح در بخش هاي مختلف دولت، پيشنهاد مذکور به دلايلي چون عدم تشخيص اولويت خريداران رد شده است.
*ایران
پیامک تبریک وزارت اطلاعات
خبر اول این که ستاد خبری وزارت اطلاعات در آستانه 22 بهمن و جشن پیروزی
انقلاب اسلامی با ارسال یک پیامک این روز را تبریک گفت. پیامکی که در
شبکههای اجتماعی این گونه مطرح شد که فقط برای خبرنگاران و روزنامهنگاران
ارسال شده است، اما بعد معلوم شد که برای دیگر مشترکان همراه اول نیز
ارسال شده است. در این پیامک از روز 22بهمن با عنوان روز تجدید بیعت با
ولایت و روز تجلی بصیرت امت و جشن اقتدار ملت یاد شده است
تعیین رئیس جدید انجمن دفاع از آزادی مطبوعات
خبر دیگر این که فائزه هاشمی به ریاست انجمن دفاع از آزادی مطبوعات انتخاب شد. همچنین اعضای این انجمن در آخرین نشست خود بدرالسادات مفیدی را بهعنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب کردند. عباس صفاییفر هم همچنان دبیر وسخنگوی انجمن دفاع از آزادی مطبوعات باقی ماند. انجمن دفاع از آزادی مطبوعات سال 1377 ایجاد شد و در سال 1380 مجوز خود را از وزارت کشور گرفت. کدیور دبیرکل این انجمن بود و شمس الواعظین، سحرخیز و محمدجواد مظفر از اعضای پیشین هیأت رئیسه این انجمن بودند.
حضور تلویزیونی سید حسن خمینی
شنیدیم که سید حسن خمینی، فرزند یادگار امام(ره) مهمان ویژه برنامه 90
در شب 22 بهمن بود. این در حالی بود که از آخرین حضور او در یک برنامه
تلویزیونی چند سالی میگذشت. فرزند یادگار امام(ره) بهمنماه سال 1387 با
حضور در یک برنامه تلویزیونی درباره اندیشههای امام خمینی(ره) و لزوم
اجتهاد در اندیشه و بیانات بنیانگذار فقید انقلاب سخن گفته بود.
روایت یک امریکایی از قصه جعلی ایران هراسی
با خبر شدیم که گرت پورتر، نویسنده امریکایی با انتشار کتابی با عنوان
«بحران جعلی؛ قصه ناگفته از هراس هستهای ایران» گفته: امریکا در اوایل سال
1983 به طور ستیزه جویانه مانع برنامه آشکار و قانونی ایران برای دستیابی
به انرژی صلحآمیز هستهای شد. وی در این کتاب در مصاحبه با چند مقام سابق
آژانس بینالمللی انرژی اتمی افشا کرده که آژانس چگونه بر مبنای اسنادی که
عمدتاً از اسرائیل میرسید، گزارشهای گمراه کنندهای درباره برنامه ایران
برای دستیابی به سلاح هستهای منتشر کرده است.
محکومیت ربایش مرزبانان ایرانی از سوی آلن ایر
خبر رسیده که آلن ایر، سخنگوی وزارت خارجه امریکا ربوده شدن پنج تن از
مرزبانان ایران در منطقه جکیگور در شرق کشورمان از سوی گروهک تروریستی به
اصطلاح جیش العدل و انتقال آنان به داخل پاکستان را محکوم کرد. به گزارش
ایسنا، آلن ایر در صفحه فیسبوکش نوشت: «ربوده شدن پنج تن از مرزبانان
ایرانی در مرز این کشور عملی غیر قابل توجیه است. چنین اعمال غیر اخلاقی هر
کجای دنیا که رخ دهد را محکوم میکنیم و امیدواریم این مرزبانان ایرانی هر
چه زودتر به وطنشان و خانوادهشان برگردانده شوند.»
آخرین وضعیت پرونده عاملان حادثه 22 بهمن قم
دست آخر این که مهدی دواتگری، عضو کمیته حقیقتیاب غائله 22بهمن سال 91
قم با بیان اینکه نباید به سکوت مقطعی افراطیون حلقه پرتو خوشبین بود، گفت:
اتهامات همه متهمان این پرونده در دادگاه ویژه روحانیت در حال بررسی است.
نباید فراموش کرد که این گروه به دنبال فرصتی برای تکرار این دست
رفتارهایشان هستند. سال گذشته در مراسم روز 22 بهمن در حرم حضرت معصومه(س)،
سخنرانی رئیس مجلس نیمه کاره ماند و به سمت او مهر و کفش پرتاب شد.
*تهران امروز
تشكيل حزب در دست بررسي است
ايسنا: محمدرضا عارف فعال سياسي اصلاحطلب درباره آخرين خبرها از روند
تشكيل حزب خود گفت: در حال بررسي هستيم اما هنوز به نتيجه قطعي نرسيدهايم.
به محض اينكه به نتيجه برسيم، حتما اعلام ميكنيم. اين عضو مجمع تشخيص
مصلحت نظام همچنين درباره تقاضايي كه براي انتشار روزنامه ارائه داده است،
اظهار كرد: منتظر مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي هستيم و در صورت دادن
مجوز، آن را بررسي خواهيم كرد. وي در پايان با اشاره به بيانات اخير مقام
معظم رهبري مبني بر ضرورت شرح صدر داشتن مسئولان و منتقدان با رعايت احترام
متقابل، تصريح كرد: همانطور كه رهبري تاكيد كردهاند، منتقدان بايد
انتقادات سازندهاي را مطرح كنند و اگر انتقاد سازنده باشد، پذيرفته شده
است.
روايت آقا تهراني از نجس العينها
ايسنا: مرتضي آقاتهراني عضو ارشد جبهه پايداري به ذكر توصيههايي جهت
انتخابات پيش روي مجلس پرداخت و اظهار كرد: بايد در عمل مسلمان باشيم، چند
وقت ديگر انتخابات مجلس است؛ واقعا چند آدم متدين و با تقوا به مجلس
بفرستيد و صالحترين فرد و آشناترين فرد به قانون حقوق مردم، انقلاب و مقام
ولايت فقيه را انتخاب كنيد. وي اضافه كرد: وقتي كسي را انتخاب كرديد، چهار
سال بعد هم اين فرد نماينده خواهد بود خواه كار خوب باشد يا بد، پس لازم
است در انتخاب انسانهاي سالم، باتقوا و آن كسي كه از اصول نظام دفاع
ميكند، وحدت داشته باشيم. آقاتهراني تصريح كرد: كساني كه براي جمعآوري
راي لابيگري ميكنند و راي ميخرند تنها جهنم خود را وسيعتر ميكنند؛
البته كه اينها قيامت را قبول ندارند و در ظاهر مسلمان هستند اگر دست خيس
در دست آنها بگذاريد نجس نيست اما اينان در جانشان نجسالعين هستند.
رحيمي: پرونده قشنگي دارم!
محمدرضا رحيمي معاون اول احمدينژاد در دولت دهم درباره استقرار
احمدينژاد در ساختمان ولنجك، گفت: در اين ساختمان، احمدينژاد جلساتي را
با وزراي سابق دولت به صورت گپ دوستانهاي برگزار ميكند. وي در باره
پرونده دادگاه احمدينژاد نيز گفت: من در خصوص پرونده احمدينژاد در دادگاه
از هيچ چيز خبر ندارم. وي در پاسخ به اين سوال ايرنا اظهار داشت: مردم و
شما خبرنگاران از همه مسائلي كه در دنيا وجود دارد دست برداشتهايد و فقط
به اين موضوع (پرونده احمدينژاد) ميپردازيد. وي افزود: بنده نيز چون بعد
از دولت دهم پرونده قشنگي در دادگاه دارم در باره اين مسائل صحبتي نميكنم،
هركس كه خالصانه كار ميكند مانند من و احمدينژاد بايد بعد از اتمام كار
خود دادگاهي شويم.
دولت قبل اعتقادي به خصوصيسازي نداشت
مهر: آيتالله هاشميرفسنجاني رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: دولتي
بر سر كار بود كه هيچ اعتقادي بهخصوصيسازي نداشت و حتي درآمدهاي حاصل از
واگذاريها را كه محل مصرف مشخصي در قانون داشتند، صرف هزينههاي جاري كرد
كه حاصلش ركود تورمي و خانهنشيني توليدگران شد.
*جام حم
توزیع بیانیه ضد توافق ژنو، بین راهپیمایانخبرگزاری ایرنا از اقدام چند نفر در توزیع بیانیههایی ضد توافق ژنو در راهپیمایی دیروز خبر داد.به گزارش این خبرگزاری، این عده در مواردی دستههای پرشمار اعلامیهها را بین جمعیت پرتاب میکردند و شعار متفاوت با مردم سر میدادند که به علت مخالفت مردم، مجبور به قطع فعالیت خود شدند.
تشکیل کمیتهای برای آزادی سربازان ربوده شده
معاون امنیتی ـ انتظامی وزیر کشور از دستور شخص عبدالرضا رحمانیفضلی به منظور تشکیل کمیتهای برای آزادی سربازان گروگان گرفته شده از سوی جیشالعدل خبر داد.علی عبداللهی در گفتوگو با ایسنا در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به اقداماتی که در حال انجام است میتوان به آزادی این سربازان امیدوار بود، تصریح کرد: تلاشمان این است که این اتفاق رخ دهد و امیدواریم که این تلاشها هر چه زودتر به نتیجه برسد. حسینعلی امیری، سخنگوی وزارت کشور هم در گفتوگو با ایسنا، درباره اقدامات مسئولان امنیتی وزارت کشور در موضوع آزادی سربازان گروگان گرفته شده از سوی جیشالعدل گفت: از سوی دستگاههای امنیتی ـ انتظامی اقداماتی در حال انجام است که نمیتوانیم آنها را فعلا اطلاعرسانی کنیم. وی گفت: در تمامی نهادهای ذیربط و استانهای همجوار پاکستان اقدامات لازم انجام میشود و باید به آزادی این سربازان امیدوار بود.
محسنیاژهای: افراد برای رفع حصر بیجهت تلاش نکنند
دادستان کل کشور درباره آخرین وضع رسیدگی به پرونده میرحسین موسوی و مهدی کروبی گفت: افرادی برای رفع حصر بیجهت تلاش میکنند، به نتیجه هم نمیرسند و تا زمانی که سران فتنه توبه نکنند و بر این موضع باشند به هیچ وجه کار دیگری انجام نمیشود و شرایط مثل گذشته خواهد بود.به گزارش فارس، غلامحسین محسنیاژهای، طی سخنانی در حوزه علمیه آیتالله آخوند همدانی افزود: میگویند ما توبه نمیکنیم، این افتخار ندارد، توبه یک نعمت پروردگار است و البته هر کسی هم توفیق توبه پیدا نمیکند. وی با بیان این که اگر کسی جرمی و اشتباهی مرتکب شد، افتخار ندارد بلکه خجالتآور است، افزود: کسانی که بیجهت خود را به زحمت میاندازند و شایعهپراکنی و فضاسازی میکنند باز هم مردم را نشناختند و هیچ دستگاهی کاری دیگر انجام نخواهد داد.
احضار سفیر سوئیس به وزارت خارجه
وزارت امور خارجه در پی تحریم برخی شرکتهای ایرانی از سوی دولت آمریکا و طرح برخی ادعاهای بیاساس در بیانیه وزارت خزانهداری آمریکا، سفیر سوئیس را بهعنوان حافظ منافع دولت آمریکا در تهران احضار کرد.به گزارش اداره کل دیپلماسی رسانهای وزارت امور خارجه، مدیرکل آمریکای شمالی وزارت امور خارجه در دیدار جولیو هاس، سفیر سوئیس در تهران، اقدام دولت آمریکا و برخی اظهارات مکرر مقامات این کشور را مغایر روح «برنامه اقدام مشترک» ژنو دانست و تاکید کرد: ادعاهای واهی مطرح شده در بیانیه وزارت خزانهداری صرفا نشاندهنده سردرگمی دولت آمریکا در تعیین موضع خود نسبت به مسائلی مانند تروریسم است.سفیر سوئیس پس از استماع این اظهارات تصریح کرد مطالب را در اولین فرصت به دولت آمریکا منتقل می کند و هرگونه نتیجه را به اطلاع خواهد رساند.